Loading...

0
Loading
Košík je prázdný
Do dopravy zdarma zbývá  

Cookies

25.06.2018 10:51

Cookies na tomto webu
Pro správnou funkci stránek je někdy nezbytné umístit malé datové soubory, označované jako cookies, na vaše zařízení.
Co jsou cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují vaše preference a úkony, které jste na nich provedli (např. přihlašovací údaje, jazyk, velikost písma a jiné zobrazovací preference), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu.
Na tomto webu využíváme cookies
Společnost ECC Finance s.r.o. , se sídlem Lešetice 69, 262 31 IČO: 24738085, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 170196 (dále jen „ECC“) , užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení těchto webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu / nastavení internetového prohlížeče. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu. Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie. Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na oficiálních webových stránkách svého prohlížeče (například Chrome, Firefox, Internet Explorer, Android, Opera, Edge, Safari).

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení Vašeho internetového prohlížeče.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na  https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.
Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  •     požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  •     požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  •     vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  •     požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti
  •     v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jaké typy cookies na webu používáme?
Cookies pro základní funkce webu
Tyto soubory cookie jsou nutné pro základní funkce stránky. Mezi ně patří soubory cookie, které stránce umožňují si vás zapamatovat při procházení stránky v rámci jedné relace nebo, pokud o to požádáte, mezi relacemi. Umožňují používat nákupní košík a objednávkový systém, je-li na webu k dispozici a také pomáhají se zabezpečením a plněním předpisů.
Cookies pro zlepšení a zrychlení funkcí webu
Tyto soubory cookie nám pomáhají vylepšovat funkce stránek sledováním využití této webové stránky. V některých případech soubory cookie zrychlují zpracování vašeho požadavku a umožňují nám zapamatovat si vaše vybrané předvolby na stránce.
Sociální média a reklamy
Díky souborům cookie sociálních médií se můžete připojit ke svým sociálním sítím a prostřednictvím sociálních médií sdílet obsah z naší webové stránky. Reklamní soubory cookie (třetích stran) shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně. V některých případech tyto soubory cookie zpracovávají vaše osobní údaje.

Jaké konkrétní cookies používáme na tomto webu?
 
Typ cookies Název Účel Doba platnosti
Cookies třetích stran Google Analytics Získání statistických informací 360 dnů
Cookies třetích stran Google Adwords Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting) 360 dnů
Cookies třetích stran Pixel Facebook
Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)
180 dnů
Cookies třetích stran Seznam Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam.cz, a.s., opětovné cílení reklamy (retargeting) 360 dnů
Cookies třetích stran Heureka
Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Heureka, opětovné cílení reklamy (retargeting)
360 dnů
Cookies třetích stran Zbozi.cz Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Zbozi.cz, opětovné cílení reklamy (retargeting) 360 dnů


Jak odmítnout používání souborů cookie

Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.

Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na oficiálních webových stránkách svého prohlížeče (například Chrome, Firefox, Internet Explorer, Android, Opera, Edge, Safari).

Komentáře